• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

21.02.2018.

Kampanja Vrijedim više treća najdobra kampanja u 2017. godini!


 Kampanja "Vrijedim više" osvojila je treće mjesto za najbolju kampanju na regionalnoj konferenciji Impact 2018!

 

 

 

Kriteriji za odabir najbolje kampanje 2017. bili su:

 

 • Društveni utjecaj koje su kampanje imale,
 • Važnost društvenog problema,
 • Medijska vidljivost,
 • Mobilizacija građana putem kampanje.

 

Naime, drugu godinu zaredom, u Hrvatskoj su se, u organizaciji agencije Brodoto, birale "Najdobre kampanje": najbolje kampanje koje za cilj imaju poboljšanje društva, a koje pokreću udruge, inicijative, zaklade, neprofitni mediji i druge neprofitne organizacije. Nediljka Buklijaš ( SSSH) i Marin Živković (Mreža mladih Hrvatske) predstavili su kampanju "Vrijedim više" na konferenciji Impact 2018.

 

 

Iznimno smo ponosni što je uz osam finalista, među kojima su bile velike društvene kampanje, kampanja Vrijedim više, koju su pokrenuli Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Mreža mladih Hrvatske i Matica hrvatskih sindikata, prepoznata je kao društveno-korisna kampanja koja je utjecala na promjene u smjeru javnih politika i zapošljavanja mladih.

 

Prvo mjesto je osvojila kampanja "Čekajući tramvaj zvan obrazovna reforma", a drugo mjesto "Za sva vrimena".

 

 

 

Impact 2018 je regionalna konferencija o društveno odgovornom poduzetništvu koja je na jednom mjestu okupila preko 200 aktera koji na svoj način stvaraju pozitivne promjene u društvu - civilni sektor, privatne kompanije, investitore, fondacije te društvena poduzeća.
Podijeli zanimljivost sa društvom: