• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

27.11.2014.

Katalog programa neformalnog obrazovanja predstavljen u Zagrebu


U prostorijama Doma kulture Prečko je u petak, 21. studenog Nikola Buković iz Mreže mladih Hrvatske predstavio Katalog programa neformalnog obrazovanja. Katalog je razvijen u sklopu projekta „Novo doba ljudskih prava i demokracije u hrvatskim školama“, uz potporu Europske unije, Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Radi se o instrumentu namijenjenom zaposlenicima/ama obrazovnih institucija zainteresiranim za građanski odgoj i obrazovanje, udrugama koje izvode (kvalitetne) programe neformalnog obrazovanja, naročito u tom tematskom području, ali i svim građanima/kama zainteresiranim za cjeloživotno učenje i razvoj.

 

Predstavljanje Kataloga je održano u sklopu radionice „Od ideje do projekta“ u organizaciji Programa regionalnog razvoja civilnog društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj „E-MISIJA“.  Zahvaljujemo na suradnji i podršci! 
Podijeli zanimljivost sa društvom: