• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.01.2015.

Katalog programa neformalnog obrazovanja prezentiran i u Rijeci


U prostorijama Filodrammatice u Rijeci te u zajedničkoj organizaciji Mreže mladih Hrvatske i Programa MRRAK, u ponedjeljak 22.12. predstavljen je Katalog programa neformalnog obrazovanja. Predstavljanje je organizirano u sklopu jedne od redovnih aktivnosti Programa MRRAK na način da je Nikola Buković iz MMH u uvodnom dijelu okupljenim sudionicima/ama predstavio razvoj Kataloga i mogućnosti koje nudi nastavnom i stručnom osoblju škola, udrugama i osobama zainteresiranim za cjeloživotno učenje, dok je u nastavku programa Igor Bajok iz Programa MRRAK predstavio najznačajnije izmjene koje donosi novi Zakon o udrugama.

 

Najljepše zahvaljujemo kolegama i kolegicama iz Programa MRRAK na podršci i suradnji.

 

Ovom aktivnošću zaključen je ciklus predstavljanja Kataloga, pri čemu su uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva prezentacije održane u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.
Podijeli zanimljivost sa društvom: