• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

15.09.2017.

Konferencija "Vijeća učenika ponovno napadaju!"


S novom školskom godinom ponovno s radom kreću i Vijeća učenika!

 

Ne znate što bi radili s vijećem učenika?
Nemate pojma kako da motivirate učenike da sudjeluju u promjenama u školi?
Čak ne znate ni što su vijeća učenika?

 

 

U tom se slučaju svakako priključite našoj konferenciji “Vijeća učenika ponovno napadaju!

 

Konferencija je namjenjena voditeljima vijeća učenika i svima onima koji se njima bave. U programu će se pronaći mjesta da se nešto nauči o vijećima učenika, bit će mjesta i za raspravu, ali će biti predstavljeni i materijali koji mogu pomoći direktno u radu s vijećima učenika. Za svakoga će biti pripremljeni materijeli koje možete ponijeti sa sobom i već sljedeći dan ih iskoristiti na prvom sastanku vašeg novog (funkcionalnog!) vijeća učenika u školi.

 

Konferencija će se održati 28. rujna 2017. godine u prostorijama Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja (Florijana Andrašeca 18a) u Zagrebu s početkom u 10h. Na konferenciji će biti izlagači koji će govoriti o ulozi vijeća učenika u školi i primjerima dobre prakse. Nakon prezentacije materijala, održati će se radionice za voditelje vijeća učenika u kojima će se prezentirati razvijeni materijali.

 

Molimo sve zainteresirane da se prijave putem ove poveznice. Prijave su otvorene do ponedjeljka, 25. rujna do 12h. Vaše mjesto na konferenciji potvrditi ćemo Vam tijekom ponedjeljka 25. rujna.

 

Za osobe koje dolaze izvan Zagreba u mogućnosti smo osigurati naknadu troškova prijevoza. U mogućnosti smo refundirati isključivo troškove javnog prijevoza (autobus, vlak).

 

Za sve dodatne informacije obratite se na tomislav@mmh.hr
 
Podijeli zanimljivost sa društvom: