• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

03.06.2013.

Konstituirajuća sjednica Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske


Konstituirajuća sjednica Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske, međuresornog savjetodavnog tijela Vlade RH, održana je 15. svibnja 2013. Mrežu mladih Hrvatske u Savjetu predstavljaju Marko Boko, predsjednik MMH-a, i bivša predsjednica Katarina Pavić u ulozi zamjenice.
 
Na sjednici je usvojen Poslovnik rada savjeta, a izabran je i predsjednik Savjeta. Predsjednik Savjeta birao se iz reda udruga mladih i za mlade, odnosno njih sedam, a za tu poziciju kandidiralo se četverno članova/ica. Mreža mladih Hrvatske kandidirala je Marka Boku koji je ujedno izabran za predsjednika Savjeta.
 
Na sjednici je donesena odluka o sazivanju tematske sjednice o građanskom odgoju i obrazovanju, koja će se najvjerojatnije dogoditi početkom lipnja. Sljedeća redovna sjednica Savjeta zakazana je za početak srpnja.
 Podijeli zanimljivost sa društvom: