• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

26.06.2013.

Mlade žene mijenjaju svijet!


U sklopu istoimenog projekta kojeg provode udruga CESI iz Hrvatske, Fondacija CURE iz Bosne i Hercegovine te Autonomni ženski centar iz Srbije, u Zagrebu je 18.06. održan regionalni sastanak  koji je okupio mlade sudionice iz sve tri uključene zemlje. Sastanak je trebao poslužiti kao forum za refleksiju i razmjenu iskustava, a kao podloga su služile tematske prezentacije vezane uz relevantna područja poput: sudjelovanja mladih i žena u procesima donošenja odluka, politika rodne ravnopravnosti u svakoj od uključenih zemalja te razvoj feminizma u bivšoj Jugoslaviji.

 

Nikola Buković iz Mreže mladih Hrvatske je u sklopu regionalnog sastanka održao 20-minutnu prezentaciju o položaju mladih na hrvatskom tržištu rada, te je predstavio glavne zagovaračke napore vezane uz uvođenje garancije za mlade u RH.
Podijeli zanimljivost sa društvom: