• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

14.10.2013.

Mladi u 2020.!


U Budimpešti se od 30. rujna do 4. listopada održala konferencija pod nazivom: Mladi u 2020. – Budućnost politika za mlade, u organizaciji Partnerstva za mlade: Europske unije i Vijeća Europe. 
 
Cilj ove konferencije, koja je imala rekordnih 2300 prijava za sudjelovanjem, bio je raspraviti trendove i izazove u području mladih u Europi. Debate su uglavnom bile fokusirane na perspektive i moguće scenarije za mlade ljude do 2020. godine te se tijekom tri dana intenzivno radilo kroz nekoliko radnih grupa koje su nastojale obuhvatiti što šira tematska područja. Glavna tajnica MMH, Mirela Travar, sudjelovala je na konferenciji kroz rad u radnoj grupi Raznolikost i solidarnost te kao panelistica posljednjeg dana davši kritički osvrt na aktivnosti konferecije i ono što bi moglo proizaći iz njih. 
 
Na konferenciji su osim predstavnika i predstavnika mladih bili prisutni predstavnici Europske unije, Vijeća Europe, niz stručnjaka i istraživača, a cijeli je konferenciju facilitirao renomirani stručnjak u polju rada s mladima, Howard Williamson. 
 
Ovdje možete naći izvještaj radne grupe u kojoj je sudjelovala Mirela. 
 Podijeli zanimljivost sa društvom: