• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

13.05.2013.

MMH članica hrvatske delegacije na konferenciji Building Tomorrow's Europe


 

Glavna tajnica Mreže mladih Hrvatske Mirela Travar, sudjelovala je na konferenciji Building Tomorrow's Europe kao članica službene delegacije RH zajedno s predstavnicama Agencije za mobilnost i programe EU, Tinom šarić i Natašom Rajčević te predstavnikom Ministarstva socijalne politike i mladih, Antom Martićem.

U dva dana, koliko je konferencija trajala, vodile su se plenarne rasprave, debate, obraćanja i radionice, a konferencija se održavala u Svjetskom kongresnom centru u Bonnu, u organizaciji Njemačke nacionalne agencije za provođenje programa Mladi na djelu.

Neki od govornika i govornica na konferenciji su bili: Daniel Cohn-Bendit, zastupnik u Europskom parlamentu; Prof. Dr. Howard Williamson, profesor na Sveučilištu Glamorgan, Cardiff, stručnjak u području politika za mlade; Dr. Angelica Schwall-Düren, njemačka Ministrica federalnih poslova, Europe i medija; Peter Matjašič, predsjednik Europskog foruma mladih i dr.

Radionice koje su se održavale su okupile niz stručnjaka i stručnjakinja iz renomiranih europskih institucija i sveučilišta, medija, organizacija civilnog društva te javnih tijela, a radionice su se održavale unutar 7 tematskih područja: Aktivno europsko građanstvo, Jednake mogućnosti i različitosti, Politike za mlade u Europi, Učiti mobilnost, Neformalno i informalno učenje, Participacija mladih u politici i društvu, Profesionalizacija rada s mladima
Podijeli zanimljivost sa društvom: