• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

28.10.2013.

MMH na Akademiji za političke lidere/ke


 

 

Mreža mladih Hrvatske je na poziv Centra za razvoj mladih i zajednice „Perpetuum Mobile“ 26. listopada u Banjaluci predstavljena u programu Akademije za političke lidere/ke. Član Mrežinog Upravnog odbora Karlo Kralj informirao je sudionike i sudionice Akademije o radu i ciljevima MMH te iznio Mrežina iskustva u regionalnoj suradnji na Balkanu. Osim Mreže, u ovom dijelu programa sudjelovala je i Krovna organizacija mladih Srbije.

Perpetuum mobile organizira Akademiju za političke lidere/ke već sedmu godinu zaredom. Radi se o inovativnom programu koji je namijenjen mladim članovima i članicama različitih političkih stranaka. Svaka akademija podijeljena je u nekoliko modula kroz koje nastoji osnažiti mlade političarke i političare za širu suradnju na području razvoja svojih zajednica i društva u cjelini.
Podijeli zanimljivost sa društvom: