• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

17.11.2014.

MMH na sastanku Odbora mladih Regionalnog sindikalnog vijeća „Solidarnost“


Od 11. do 13. studenog u Tuheljskim Toplicama održan je sastanak Odbora mladih Regionalnog sindikalnog vijeća „Solidarnost“. Odbor mladih djeluje od 2011. u sklopu istoimenog Regionalnog vijeća koje okuplja devet sindikalnih središnjica iz Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije s ciljem osnaživanja suradnje između sindikata koji djeluju na prostoru zemalja bivše Jugoslavije.

 

Na drugom danu sastanka Odbora mladih sudjelovao je i Nikola Buković, koji je predstavio dosadašnju suradnju sindikata i organizacija mladih u Hrvatskoj na primjerima razvoja Garancije za mlade te referendumske inicijative „Ne damo naše AUTOCESTE!“. U sklopu rasprave sudionici su intenzivno promišljali o prioritetnim područjima suradnje organizacija civilnog društva i sindikata u Regiji vezano uz pitanja mladih, pri čemu se (strukovno) obrazovanje nametnulo kao logičan iskorak u nadolazećem razdoblju.

 

Napominjemo kako je u Tuheljskim Toplicama 14. studenog održan i VII Kongres Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, na kojem je dosadašnji predsjednik Mladen Novosel dobio povjerenje za još mandat na čelu SSSH, na čemu mu Mreža mladih Hrvatske iskreno čestita i želi puno uspjeha u daljnjem radu. 
Podijeli zanimljivost sa društvom: