• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

02.12.2013.

MMH na trećoj godišnjoj konvenciji Europske platforme za borbu protiv siromaštva i socijalne isključenosti


U Briselu je 26. i 27. studenog održana treća godišnja konvencija Europske platforme za borbu protiv siromaštva i socijalne isključenosti. Platforma je osnovana kao jedna od sedam ključnih inicijativa Europske unije pokrenutih u sklopu Europa 2020 strategije te predstavlja mehanizam za koordiniranje napora dionika iz različitih sektora, a koji su usmjereni na rješavanje socijalnih problema građana i građanki Europske unije. Godišnja konvencija predstavlja prostor za dijalog između ključnih dionika, ali i osoba koje su iskusile siromaštvo te socijalnu isključenost, pri čemu se tematski fokus u pravilu stavlja na ostvarivanje ciljeva Europa 2020 strategije usmjerenih na smanjenje siromaštva i socijalne isključenosti. Program ovogodišnje Konvencije na engleskom jeziku možete preuzeti ovdje.

Mrežu mladih Hrvatske je na ovom događanju predstavljao Nikola Buković, koji je u sklopu radionice organizirane drugog dana programa održao prezentaciju o ključnim izazovima socijalnom uključivanju mladih iz hrvatskog rakursa. Opis radionice, kao i popis ostalih sudionika, možete preuzeti ovdje.
Objava za medije koja sažima ključne zaključke ovogodišnje Konvencije dostupna je na sljedećoj poveznici

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: