• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

24.09.2015.

MMH predsjedava Savjetom za mlade Vlade RH


18. rujna održana je konstituirajuća sjednica novog saziva Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske, ključnog savjetodavnog tijela Vlade RH u području djelovanja mladih i za mlade, koje okuplja predstavnike i predstavnice tijela javne uprave, udruga mladih i za mlade, akademske zajednice te udruge lokalne i regionalne samouprave.

 


Na sjednici je za predsjednika Savjeta izabran Karlo Kralj, predsjednik Mreže mladih Hrvatske. Uz konstituiranje, na sjednici je usvojen i poslovnik o radu Savjeta za mlade. Iduća sjednica Savjeta za mlade održat će se u listopadu te će se na njoj raspraviti problematika praćenja implementacije Nacionalnog programa za mlade od 2014. do 2017., problematika ovogodišnjih natječaja za projekte i programe mladih i za mlade te politike financiranja rada s mladima i udruga mladih i za mlade.
Podijeli zanimljivost sa društvom: