• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

25.09.2017.

MMH traži stažiste/ice!


Mi, Mreža mladih Hrvatske (nadalje: MMH), najveći nacionalni savez udruga mladih i za mlade, pokrećemo program stažiranja (na engleskom: internship) i tražimo dvije osobe koje su zainteresirane za stažiranje u organizacijama civilnog društva te motivirane iz prve ruke iskustiti prednosti i izazove takvog okruženja.

 

Tražimo:

 

1. Stažist/ica na programu „Politike za mlade”

 

2. Stažist/ica na programu „Prava mladih”

 

Program je namijenjen mladima završnih godina studija, premda je program otvoren i drugim osobama koje pokažu da imaju vještine i motivaciju potrebne za uključivanje. Minimalno trajanje stažiranja je 6, a maksimalno 9 mjeseci, što ovisi o motivaciji stažista/ice te uzajamnim zadovoljstvom dotadašnjim procesom. Prosječno mjesečno radno opterećenje se ovisno o kapacitetetima i interesima stažista/ice kreće između 24 i 32 radna sata.

 

Sve informacije o tome kako se prijaviti i koja su očekivanja možete pronaći ovdje.

 

Prijave se zaprimaju zaključno s nedjeljom, 8. listopada. Kandidat/kinja se može prijaviti za samo jednu od pozicija, a zakašnjele prijave neće biti razmatrane.
Podijeli zanimljivost sa društvom: