• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

14.11.2013.

Mreža na regionalnoj konferenciji ''Zajedno rastemo''


Regionalna konferencija nacionalnih vijeća mladih održana je od 21. do 23. listopada u Beogradu, u organizaciji Krovne organizacije mladih Srbije uz podršku OSCE misije u Srbiji. 
 
Na konferenciji su sudjelovali predstavnici nacionalnih vijeća mladih iz Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova i Bosne i Hercegovine, predstavnik Europskog foruma mladih te predstavnici OSCE misija iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Kosova. Mrežu mladih Hrvatske predstavljali su Marko Boko, predsjednik, te Boris Vujnović, član Upravnog odbora zadužen za međunarodnu suradnju.
 
Predstavnici regionalnih nacionalnih vijeća mladih u dvije su grupe obrađivali teme financijske i organizacijske održivosti krovnih organizacija mladih i njihovog uključivanja u procese donošenja odluka, pri čemu su razmijenjena brojna iskustva i savjeti te mapirani zajednički prioriteti za daljnju zajedničku suradnju. 
 
Jedan od značajnijih zaključaka konferencije je plan za ostvarivanje intenzivnije suradnje i razmjene između regionalnih nacionalnih vijeća mladih, kako bi se osigurala njihova što veća održivost i kako bi što snažnije doprinijele razvoju rada s mladima i civilnog društva u regiji.
 Podijeli zanimljivost sa društvom: