• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

18.11.2016.

Mreža na seminaru o učincima strukturiranog dijaloga


U Lilleu na sjeveru Francuske se od 7. do 10. studenog održao seminar "How to develop the impact of Structured Dialogue on national Youth Policies", u organizaciji francuskog nacionalnog vijeća mladih (CNAJEP), u sklopu istoimenog Erasmus + projekt. Na seminaru je sudjelovala i predstavnica Mreže mladih Hrvatske, voditeljica programa Politike za mlade Petra Pekica.

 

Partnerstvo je okupilo 22 europske zemlje, a cilj projekta je osnažiti nacionalne radne skupine za provedbu strukturiranog dijaloga na nacionalnoj razini za uspješno praćenje provedbe preporuka strukturiranog dijaloga te njegovog  utjecaja na svim razinama.

 

Cilj samog seminara bio je mapirati dosadašnje učinke strukturiranog dijaloga na europskoj i nacionalnim razinama te razmijeniti iskustva i prakse između nacionalnih radnih skupina o tome kako su dosad radile na implementaciji preporuka pojedinih ciklusa. Osim toga, sudionici su u kreativnim radionicama osmišljavali nove metode i alate pomoću kojih bi se lakše moglo pratiti provedbu preporuka i učinke pojedinog ciklusa, a koji će biti objedinjeni u publikaciji na engleskom jeziku koja će biti izdana po završetku projekta.
 
Podijeli zanimljivost sa društvom: