• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

04.05.2018.

Napravili smo novu publikaciju o primjeni strukturiranog dijaloga na lokalnoj razini!


Mreža mladih Hrvatske u sklopu projekta "Lokalne priče: strukturirani dijalog kao pokretač lokalne promjene" izradila je informativni katalog dobrih praksi projekata strukturiranog dijaloga. Kako je projekt proizašao iz potrebe za osnaživanjem provedbe strukturiranog dijaloga na lokalnoj i regionalnoj razini, cilj je informirati lokalne aktere u području mladih o mogućnostima primjene strukturiranog dijaloga u lokalnoj zajednici i financiranja projekata strukturiranog dijaloga.


U katalogu se nalaze osnovne informacije o procesu strukturiranog dijaloga te mogućnostima njegova financiranja kroz program Erasmus+. Kako bi se ovaj važan proces još više približio potencijalnim korisnicima, u katalogu je predstavljeno šest KA3 projekata provedenih u Republici Hrvatskoj tijekom posljednje četiri godine. Uz to, katalog sadrži smjernice i savjete koji se budući prijavitelji trebaju držati kako bi projektna aplikacija bila što uspješnija.

Katalog će biti podijeljen sudionicima seminara i sajma koji se održavaju u sklopu projekta, a moguće ga je pronaći i na mrežnim stranicama Mreže mladih Hrvatske, odnosno OVDJE.
Podijeli zanimljivost sa društvom: