• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

02.10.2015.

Objavljen ciklus podcast emisija na temu govora mržnje!


U sklopu projekta "Društveni putokazi - SMJER: Internet ljudskih prava" Mreža mladih Hrvatske izradila je seriju podcast emisija na temu govora mržnje

 

Kroz šest emisija razgovarali smo o govoru mržnje u offline i online svijetu sa stručnjacima i stručnjakinjama s društvenih fakulteta, iz novinarskog svijeta te iz civilnog sektora.

 

S profesoricom Gordanom Vilović s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu razgovarali smo o govoru mržnje u medijima, dok smo  s Majom Munivranom Vajdom s Pravnog fakulteta u Zagrebu razgovarali smo o mogućnostima za pravno sankcioniranje govora mržnje.

 

Cvijeta Senta iz Centra za mirovne studije podijelila je s nama svoja razmišljanja o raširenosti govora mržnje u Hrvatskoj. O govoru mržnje na internetu razgovarali smo s Mijom Biberović - izvršnom urednicom portala "Netokracija", dok smo s Monikom Pažur (Mreža mladih Hrvatske) i Ivom Šulentić (ambasadorica kampanje "NE govoru mržnje na internetu!" razgovarali o njihovom sudjelovanju i radu u netom završenoj kampanji o spriječavanju govora mržnje na internetu.

 

 

Sve emisije su dostupne ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: