• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

21.03.2018.

Objavljena publikacija o radu s mladima na Salto Youth stranici


Na Salto Youth stranici (online resursnome centru za rad s mladima i treninge) nedavno je objavljen dio seta smjernica (eng. Toolbox) kojeg je Mreža mladih Hrvatske razvijala tijekom dvogodišnjeg projekta ''RIDE''. Objavljena je publikacija pod nazivom ''Inclusion Diversity and Equality in Youth Work'' koja donosi teorijski i filozofski uvid u principe inkluzije, različitosti i jednakosti, i to kroz prizmu postojećih teorijskih koncepata, nacionalnih zakona, pravilnika, strategija te njihove implementacije u praksi.
Projekt ''RIDE'' financiran je kroz program Erasmus+, a Mreža mladih Hrvatske je na njemu surađivala sa sveučilištima iz Velike Britanije, Slovačke i Turske te organizacijom civilnog društva iz Italije. 
 Podijeli zanimljivost sa društvom: