• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

26.01.2015.

Održan drugi trening osnaživanja mladih za borbu protiv diskriminacije


U Samoboru je od 23. do 25 siječnja održan drugi trening osnaživanja mladih za borbu protiv diskriminacije. Na treningu su bili predstavnici organizacija članica Mreže mladih Hrvatske.

Cilj treninga je bio naučiti polaznike kako mogu promovirati ideju jednakosti kroz kulturu, umjetnost i sport.

Na treningu se također pomagalo organizacijama kako bi što bolje mogli organizirati i provesti "Tjedan jednakosti". Sudionici treninga su predstavili svoje projektne ideje za organiziranje "Tjedna jednakosti" u njihovom mjestu. Projektne ideje su sudionici komentirali te predlagali načine kako ih poboljšati. Trenutno špostoji 10 prijedloga za organiziranje „Tjedna jednakosti“, a sudionici će nastaviti raditi na razvijanju svojih ideja.

"Tjedan jednakosti“ će se održati od 13.-17. travnja na 5 lokacija diljem  Hrvatske.

Ova aktivnost se provodi u sklopu projekta "U ime jednakosti" kojem je nositelj Centar za mirovne studije, a Mreža mladih Hrvatske je partner na projektu.
Podijeli zanimljivost sa društvom: