• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

30.11.2015.

Održan još jedan trening za lokalne koordinatore/ice strukturiranog dijaloga!


Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Nacionalnom radnom skupinom za provedbu strukturiranog dijaloga održala je drugi ciklus treninga za lokalne koordinatore strukturiranog dijaloga. Trening se održao u periodu od 23. do 27. studenoga 2015. godine,  a u njemu je sudjelovalo 20 predstavnika/ca organizacija iz cijele Hrvatske. 
 
Cilj treninga bio je osnažiti predstavnike/ce organizacija novim znanjima i vještinama kako bi se uključili u strukturirani dijalog kao koordinatori lokalnih konzultacija. Treneri su prvo kontekstualizirali strukturirani dijalog u okviru šire priče aktivnog sudjelovanja mladih i politika za mlade, a potom detaljno razradili njegovu cjelokupnu provedbu. Kao produkt, sudionici/e su, uz pomoć trenera, osmislili projekte kojima bi poticali mlade iz svojih lokalnih sredina na aktivan društveni angažman.
 
MMH će podržavati novo-osposobljenje lokalne koordinatore/ice pri uključivanju u proces strukturiranog dijaloga kako bi zajedničkom suradnjom utjecali na podizanje kvalitete života mladih diljem Hrvatske.
 Podijeli zanimljivost sa društvom: