• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.06.2018.

Održan seminar Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici u Samoboru


 
Petak (8.6.) u Samoboru u prostorima centra za mlade ''Bunker'' održan je seminar o mogućnostima primjene strukturiranog dijaloga u lokalnim zajednicama te o mogućnostima financiranja projekata koji koriste strukturirani dijalog od stane Erasmus+ Ključne aktivnosti 3 (Podrška reformi politika). 
 
Seminar su pohodili mladi, osobe koje rade s mladima te donosioci odluka iz Zagrebačke, Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije te Grada Zagreba te su u sklopu seminara imali priliku razvijati vlastite projekte ideje koje bi implementirali u svojim lokalnim zajednicama koristeći strukturirani dijalog.
 
Kroz izlaganja o strukturiranom dijalogu i primjerima primjene strukturiranog dijaloga u lokalnim zajednicama sudionici te mogućnostima financiranja KA3 projekata unutar Erasmus+ sudionici su dobili potrebne informacije koje će im omogućiti pripremanje aplikacija za KA3 projekte. 
 Podijeli zanimljivost sa društvom: