• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

03.12.2014.

Održan trening za koordinatore strukturiranog dijaloga u lokalnim zajednicama


Od 25. do 30. studenog u Donjoj Stubici je održan trening za lokalne koordinatore strukturiranog dijaloga.  U organizaciji MMH te uz suradnju Nacionalne radne skupine za provedbu strukturiranog dijaloga, trening je okupio 21 sudionika/cu iz cijele Hrvatske te je ciljao ponuditi „kompletan paket“ kompetencija potrebnih za provedbu strukturiranog dijaloga na lokalnoj razini, ali i upotrebu njegovih rezultata s ciljem unaprjeđenja položaja mladih.

 

Trening je uz poseban naglasak na interaktivne metode i iskustveno učenje pokrio osnovne koncepte poput aktivnog sudjelovanja mladih, politike za mlade na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini te je detaljno rekonstruirao genezu, razvoj i aktualni trenutak strukturiranog dijaloga. Konačno, sudionici/e su uz stručnu pomoć voditelja osmislili mini-projekte usmjerene provedbi strukturiranog dijaloga u sklopu aktualnog ciklusa usmjerenog osnaživanju mladih za aktivnu participaciju. MMH će u nadolazećem razdoblju nastaviti podržavati novo-osposobljene lokalne koordinatore/ice s ciljem da strukturirani dijalog na kvalitetan način dosegne što veći broj mladih u Hrvatskoj, uz nastojanje da opipljivo poboljša kvalitetu njihovog života.

 

Ova aktivnost je provedena uz potporu programa Erasmus + i Ministarstva socijalne politike i mladih. 
Podijeli zanimljivost sa društvom: