• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.04.2016.

Održana edukacija i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava europskih fondova usmjerenih mladim pripadnicima/ama NEET skupine


Mreža mladih Hrvatske i Autonomni centar - ACT su u Orahovici, od 4. do 7. travnja, održali edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladim pripadnicima/ama NEET skupine.

 

Na edukaciji je sudjelovalo 15 organizacija koje već imaju povijest bavljenja NEET skupinom. Tijekom edukacije i umrežavanja, udruge mladih i za mlade su razradile tri projektne ideje za koje se nadamo da će prijavljivati na buduće natječaje.

 

Edukacija i umrežavanje je nastalo u sklopu programa Mreže mladih Hrvatske Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti koji je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

 

 

               

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: