• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

13.06.2013.

Održana konferencija "Organizacije mladih kao strateški partner Vaše tvrtke"


Konferencija se održala 5. lipnja u organizaciji Kluba mladih Sineki. Predstavljala je završnu aktivnost projekta "Ne čekam na BIRO-u, već radim u NGO-u", koji je za osnovni cilj imao osnaživanje veza između civilnog i privatnog sektora. Upravo su o toj temi, kao i o položaju mladih na hrvatskom tržištu rada, na ovoj konferenciji iz različitih rakursa govorili poslovni ljudi, aktivisti, znanstvenici/stručnjaci te predstavnici javnih institucija. Kompletan program konferencije možete pronaći ovdje.
Mrežu mladih Hrvatske je na popodnevnom panelu predstavljao Nikola Buković, predstavljajući organizacijska iskustva u području rada s mladima te zagovaračke pozicije vezane uz osnovna socijalna i ekonomska prava mladih u kontekstu krize
 Podijeli zanimljivost sa društvom: