• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

03.04.2018.

Održana radionica edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladima koji se trenutno nalaze u NEET statusu.


U Samoboru se u hotelu Lavica od 26.3.2018.-29.3.2018. odvila edukacija i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova usmjerenih mladima u NEET statusu. Edukaciju je Mreža mladih Hrvatske provela u suradnji s ACT grupom u sklopu programa ''Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti'' financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

 

 

Iz edukacije su sudionici kroz 3 dana detektirali tko su NEET-ovci iz njihovih iskustava i istraživanja te koje aktivnosti se mogu provoditi kako bi se osobe u tome statusu ojačaju na tržištu rada. Iz tog procesa su proizlazile projektne ideje koje će sudionici moći pretvoriti u projektne aplikacije. 

 

 

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: