• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

16.04.2018.

Održana radionica za mlade iz alternativne skrbi


U subotu (14.4.2018.) u prostorima Pogona (Mislava 11, Zagreb) održana je radionica za mlade iz alternativne skrbi u sklopu projekta ''Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti'' financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Radionica je osmišljena i provedena uz veliku pomoć Udruge Igra, SOS Dječjeg sela Hrvatske i Udruge Most.
Kroz dvogodišnji rad mladima iz alternativne skrbi došli smo do mnogih spoznaja o njihovim potrebama te smo te spoznaje primijenili na ovoj radionici fokusirajući se na rad s njima oko osvještavanja njihovih želja, kvalifikacija i startnih pozicija te kako ih osnažiti da te spoznaje prenesu na tržište rada. 
Nadalje na prijašnjim radionicama je većina mladih izrazilo želju raditi poslove marljivo i predano te u ugodnoj i motivirajućoj okolini. Kroz kvartalne izvještaje koje MMH provodi u sklopu ovoga projekta dotakli smo se društvenog poduzetništva i poslodavaca koji teže tom obliku poslovnog djelovanja prihvaćajući vrijednosti društvene, okolišne i ekonomske održivosti. Stoga su na radionicu pozvani djelatnici Valamar Riviera lanca hotela koji su mladima predstavili ono što im oni mogu ponuditi kao poslodavac koji teži tim vrijednostima i direktno se referirajući na potrebe prijašnjih polaznika radionice. 
 
Podijeli zanimljivost sa društvom: