• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

20.09.2018.

Otvorene prijave za trening za Savjete mladih “Utjecaj Savjeta mladih na oblikovanje EU politika kroz strukturirani dijalog s mladima”


 Mreža mladih Hrvatske poziva vas da se prijavite na trening za predstavnike Savjete mladih  „Utjecaj Savjeta mladih na oblikovanje EU politika kroz strukturirani dijalog s mladima“ koji će se održati u Varaždinu od 10. do 13. listopada 2018. godine. 
 
Ovaj trening, koji MMH organizira ispred Nacionale radne skupine za strukturirani dijalog s mladima, sudionicima će pružiti priliku da se upoznaju i detaljnije istraže politike za mlade i aktivno sudjelovanje mladih, proces strukturiranog dijaloga i njegovu metodologiju te da realnost svoje lokalne zajednice i mogućnosti za provođenje strukturiranog dijaloga s mladima.
 
Uz stručne trenere sudinici će imati priliku za druženje i razgovor s predstavnicima resornih tijela za mlade, predstavnikom Udruge Gradova, vodećim osobama u procesu kandidature Varaždina za Europsku prijestolnicu mladih 2021 te predstavnicima Mladinskog Sveta Slovenije (krovna organizacija mladih Slovenije). 
 
Trening je namijenjen članovima/članicama Savjeta mladih bez obzira na prijašnje iskustvo.  Troškove smještaja, obroka i puta javnim prijevozom, sudionicima treninga organizator je osigurao kroz Erasmus + program i sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
 
Više detalja i pozivnica nalaze se na poveznici:
 
 
                        Podijeli zanimljivost sa društvom: