• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

27.11.2013.

Počele radionice u sklopu projekta "DAY - different approach to Youth on the path to EU"!


U sklopu projekta "DAY - different approach to Youth on the path to EU", protekle su subote održane prve dvije od četiri radionice, koliko će ih se sveukupno održati u sklopu projekta,. Radionicu "Civilno društvo, Europska unija i mladi 1", namijenjenu studentima novinarstva koji se žele upoznati s ulogom civilnog društva, a posebno s njegovom ulogom u europskim integracijama te njegovim utjecajem na mlade, održala je Anamarija Sočo, voditeljica Mrežinog programa Rad s mladima. Radionicu u sklopu Komunikacijskog treninga za predstavnike organizacija mladih održao je stručni tim Televizije Student, predvođen prekaljenim televizijskim stručnjacima: Igorom Mirkovićem i Tenom Perišin. Cilj komunikacijskog treninga je pružiti predstavnicima organizacija mladih znanja potrebna za vještije ophođenje s novinarima i kvalitetniji televizijski nastup, a namjera ovih radionica je povezati organizacije mladih i studente novinarstva kako bi kroz zajedničku suradnju doprinijeli osmišljavanju programa Televizije Student. 

Projekt DAY provode Hrvatska radiotelevitija, Televizijs Student (Fakultet političkih znanosti) i Mreža mladih Hrvatske.  Cilj projekta je mlade u Hrvatskoj kvalitetno informirati o prednostima i nedostatcima ulaska RH u Europsku uniju, te im na pravi način približiti što to  proces EU integracije njima donosi. 

Pogledajte kako je bilo na radionicama. 

 

 

      

 

       

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: