• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

06.04.2016.

Pokrenuta Facebook stranica "Mladi radnici i mlade radnice"


 

Mreža mladih Hrvatske pokrenula je Facebook stranicu "Mladi radnici i mlade radnice". Stranica je zamišljena kao prostor za informiranje i diskusiju o brojnim temama vezanim uz populaciju mladih, tržište rada i radnička prava. Svakodnevno ćemo objavljivati vijesti i razne druge sadržaje kako bi populaciji mladih radnika i radnica ne samo prenijeli aktualne vijesti, već ih i kontinuirano informirali o trendovima na tržištu, novim mogućnostima i njihovim neotuđivim pravima. Dodana vrijednost Facebook stranice je i mogućnost da mlade osobe podijele svoje mišljenje ili iskustvo na radnom mjestu (anonimno, ukoliko to žele) putem Google Obrasca koje će potom biti objavljeno na Facebook stranici. 

 

Pozivamo sve zainteresirane da "lajkaju" i "šeraju" stranicu te šire vijest dalje. Cilj nam je doprijeti do što većeg broja mladih osoba te u konačnici - njihov glas prenijeti javnosti!
Podijeli zanimljivost sa društvom: