• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

28.10.2015.

POSTANI KOORDINATOR/ICA STRUKTURIRANOG DIJALOGA U SVOJOJ ZAJEDNICI – Drugi ciklus


Želiš da tvoja organizacija i mladi u tvojoj zajednici imaju glas u procesima donošenja odluka na svim razinama? Želiš saznati što je to strukturirani dijalog? Želiš doprinijeti tome da se što veći broj mladih iz tvoje zajednice uključi u strukturirani dijalog? Onda je ovo trening koji ne želiš propustiti!

 

Prošle godine smo održali trening s dvadeset mladih iz cijele Hrvatske koji su htjeli postati koordinatori strukturiranog dijaloga u svojim zajednicama. Sada je došlo vrijeme za drugu generacija polaznika!

 

Trening će ponuditi „kompletan paket“ relevantnih znanja koja će te potpuno osnažiti za provedbu strukturiranog dijaloga u lokalnoj zajednici, ali će ti istovremeno omogućiti da razumiješ cjelinu procesa te njegov utjecaj i svrhu. Trening će također kombinirati teorijsku i praktičnu razinu: osim što ćeš naučiti što je strukturirani dijalog te kako se provodi na EU razini, a kako u različitim državama članicama, u sklopu edukacije ćeš uz stručnu trenersku pomoć planirati aktivnosti u svojoj lokalnoj zajednici te istražiti mogućnosti kako kontinuirano i kvalitetno sudjelovanje u strukturiranom dijaloga učiniti održivim s financijskog aspekta. Također ćeš imati mogućnost doprinijeti razvoju kampanje koja strukturirani dijalog među mladima u Hrvatskoj treba učiniti prepoznatljivim, zanimljivim i pristupačnim. Trening će voditi iskusni treneri uključeni u strukturirani dijalog na različitim razinama: od europske, preko nacionalne do lokalne/provedbene.

 

Trening je namijenjen prvenstveno mladima koji djeluju unutar udruga mladih i za mlade, ali je otvoren i za sve osobe u radu mladima na lokalnoj razini, neovisno o njihovom organizacijskom/institucionalnom profilu, pod pretpostavkom da su motivirane doprinijeti provedbi strukturiranog dijaloga u Hrvatskoj.

 

Organizatori snose troškove putovanja te hrane i smještaja za vrijeme kompletnog trajanja programa.

 

Trening se održava od 23. do 27. studenog u Crikvenici (Hotel Villa Ružica) Dolazak je predviđen 23. studenog u popodnevnim satima, odlazak 27. nakon ručka. Prijaviti se možeš putem ove POVEZNICE, zaključno s srijedom, 18. studenog u 12:00.  Kriteriji selekcije će biti: iskazani interes kandidata, ocjena programskih kapaciteta organizacije te rodna i geografska uravnoteženost grupe. Na trening ćemo primiti najviše 20 sudionika.

 

Dodatne informacije, skupa s detaljnim programom i logističkim informacijama bit će dostavljene odabranim kandidatima. Za sva pitanja u međuvremenu obratite se Marinu Živkoviću na: marin@mmh.hr i/ili 01/4573-937.

 

Trening organizira Mreža mladih Hrvatske uz potporu programa Erasmus + te Ministarstva socijalne politike i mladih te u suradnji s Nacionalnom radnom skupinom za provedbu strukturiranog dijaloga.

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: