• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

30.08.2017.

POZIV VOLONTERIMA ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „ZAVRTI PROMJENU“


Ambidekster klub nositelj je projekta „Zavrti promjenu - projekt usmjeren razvoju volonterskih programa srednjoškolaca“ koji se provodi u partnerstvu s udrugom Carpe Diem iz Karlovca, Mrežom mladih Hrvatske i XII. gimnazijom Zagreb. Projekt financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

 

Ciljevi projekta su:

 • Unaprijediti kapacitete organizatora volontiranja za razvoj i provedbu volonterskih programa u odgojno-obrazovnim ustanovama temeljenih na principima rada s mladima.
 • Povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa u odgojno-obrazovnim ustanovama temeljenih na principima rada s mladima u dvije lokalne zajednice: Zagrebu i Karlovcu.

 

Volonteri/ke se u projekt uključuju na volonterskoj poziciji „Suradnik/ca za rad s mladima“ te aktivno sudjeluju u uspostavi i provedbi volonterskih programa u odgojno-obrazovnim ustanovama.  

 

Volonterski angažman volontera/ki na poziciji „Suradnik/ica za rad s mladima očekuje se u razdoblju od rujna 2017. godine do lipnja 2018. godine, kontinuirano jednom tjedno. U volonterske aktivnosti se uključuje ukupno 20 volontera, od kojih će 12 volontirati na području Grada Zagreba, a 8 u Karlovcu.

 

Ako si mlada osoba, student_ica, nezaposlen_a i motiviran_a za rad s mladima, prijavi se za ovo volontersko mjesto! Bit će ti osigurana edukacija, mentorska podrška, širenje socijalne mreže i stjecanje novih znanja i vještina!

 

Cjeloviti poziv za volontere kao i poveznicu za prijavu pronađi ovdje.

 

Prijave su otvorene do 6. rujna 2017.

 

Sretno! :)
Podijeli zanimljivost sa društvom: