• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

26.10.2017.

Predsjednik MMH na konferenciji mladih u Tallinnu u sklopu VI. ciklusa strukturiranog dijaloga


 

 

Naš predsjednik Josip Milicevic ovog je tjedna, od 23. do 26. listopada sudjelovao na konferenciji mladih u Tallinnu, kojom se u sklopu novog procesa strukturiranog dijaloga propituje budućnost mladih u Europi. Mišljenja i stavovi mladih izrečeni tijekom nekoliko proteklih dana oblikovat će okvir nove Europske strategije za mlade te konzultacija s mladima koje će se od sljedećeg mjeseca provoditi diljem Hrvatske. Na sljedećem linku možete možete vidjeti o čemu se razgovaralo:
http://youthconf.eu/overview/


Uz njega, hrvatsku delegaciju činile su i Vanja Glogovac, voditeljica Službe za mlade i volonterstvo u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Annamaria Vuga, voditeljica Odjela za mlade u istom ministarstvu i Mateja Kušić iz udruge Zamisli. Aktualni, VI. ciklus strukturiranog dijaloga odvija se za estonskog, bugarskog i austrijskog predsjedavanja Vijećem Europske unije i trajat će do kraja 2018. godine. Ciklus je posvećen prikupljanju informacija i mišljenja mladih o sadržaju sljedeće Europske strategije za mlade, koja se donosi za razdoblje nakon 2018. godine, a provodi se pod motom „Mladi u Europi: što je sljedeće?“. Konzultacije u sklopu VI. ciklusa strukturiranog ciklusa mladih provodit će se diljem Hrvatske te online od početka studenog 2017. pa do sredine veljače 2018. godine. Cilj je uključiti što veći broj mladih u provedbu strukturiranog dijaloga na nacionaloj razini te ih na taj način uključiti u oblikovanje nacionalne i europske politike za mlade. 
Podijeli zanimljivost sa društvom: