• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.12.2014.

Predstavljan Katalog programa neformalnog obrazovanja.


U suradnji s Volonterskim centrom Osijek je u ponedjeljak, 8. prosinca Monika Rajković iz Mreže mladih Hrvatske predstavila Katalog programa neformalnog obrazovanja. Katalog je razvijen u sklopu projekta „Novo doba ljudskih prava i demokracije u hrvatskim školama“, uz potporu Europske unije, Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Radi se o instrumentu namijenjenom zaposlenicima/ama obrazovnih institucija zainteresiranim za građanski odgoj i obrazovanje, udrugama koje izvode (kvalitetne) programe neformalnog obrazovanja, naročito u tom tematskom području, ali i svim građanima/kama zainteresiranim za cjeloživotno učenje i razvoj.

 

U sklopu predstavljanja održana je i interaktivna radionica koja je ciljala upoznati sudionike i sudionice s osnovama i potrebama građanskog odgoja i obrazovanja.  

 

http://edukatalog.info/
Podijeli zanimljivost sa društvom: