• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

04.04.2017.

Predstavljanje strukturiranog dijaloga na završnoj konferenciji projekta "CeZaM - Centri za mlade u zajednici"


Kao jedan od izlagača, predstavnica MMH, Petra Pekica, sudjelovala je 31.3. na  završnoj konferenciji projekta "Centri za mlade u zajednici - CEZAM" u Hrvatskoj Kostajnici. Na konferenciji je predstavljala strukturirani dijalog kao alat za uspješno kreiranje politika za mlade na različitim razinama te je bila panelistica u raspravi o politikama za mlade.

Konferenciju je organizirao Rehabilitacijski centar za stres i traumu iz Zagreba, skupa s udrugom Zdravo da ste iz Banja Luke, s kojom je prethodne 2 godine koordinirao spomenuti projekt financiran u sklopu prekogranične IPA-u suradnje. Projekt je proveden u partnerstvu s Gradom Hrvatskom Kostajnicom te Opštinom Kostajnica iz Bosne i Hercegovine. Kroz projekt su uspostavljena 2 centra za mlade te nekoliko lokalnih info centara za mlade u nekoliko općina Pounja, s obje strane bosansko-hrvatske granice. Također, u tri općine izrađeni su lokalni programi za mlade, koji su krajem 2016. i usvojeni od strane lokalnih vlasti. Konferencija je bila prezentacija dvogodišnjeg projektnog rada.
Podijeli zanimljivost sa društvom: