• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

04.11.2017.

Prijave za radionicu za mlade nezaposlene osobe "Komunikacijskim vještinama do zaposlenja"


Imaš između 15 i 30 godina, završio si s obrazovanjem, ali ne možeš naći posao? Nisi se uključio u nikakav daljnji oblik usavršavanja jer misliš da bi sa svojim trenutnim znanjem trebao moći naći posao, ali od posla još uvijek ništa? Poslala si desetke molbi i bila na isto toliko razgovora za posao, ali nitko ti još nije dao priliku za posao?

 

Možda trebaš popraviti svoje komunikacijske vještine!

 

Način prezentacije i komunikacija s potencijalnim poslodavcem na razgovoru za posao, gotovo su jednako važni kao i vještine koje pokazuje tvoj životopis. Ili si predao i dosadan životopis? Ajooooj...

Ako želiš naučiti neke nove metode komunikacije radi lakšeg pronalaska zaposlenja ili jednostavno dobiti nove ideje za svoj pomalo dosadnjikavi životopis, prijavi se na jednodnevnu radionicu koju zajedno s udrugom Blank filmski inkubator organiziramo 27.11. u Zagrebu, za mlade, nezaposlene osobe s područja Grada Zagreba. Prijave su otvorene do 16.11. Na radionici ćeš naučiti kako koristiti mobitel, fotoaparat ili manju amatersku kameru s ciljem snimanja svog vlastitog video životopisa, kao i osnove kadriranja i obrade sadržaja u jednostavnom softveru za montažu.

 

Prijavi se OVDJE i osnaži svoje komunikacijske vještine!

 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Oni koji budu primljeni na radionicu, o tome će dobiti potvrdu putem e-maila, kao i sve informacije o mjestu događanja radionice. Program radionice dostupan je OVDJE.
Podijeli zanimljivost sa društvom: