• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

29.06.2017.

Prijave za seminar "Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade?"


U sklopu projekta "Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade" kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) u Pirovcu se od 15. do 17.07.2017. organizira trodnevni seminar pod nazivom "Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade"

 

Pozivaju se mlade osobe od 15-30 godina starosti da se prijave za sudjelovanje putem online prijavnice  na linku 

https://goo.gl/forms/dzEGhfQMJakebYOF2.

 

Rok za prijavu je 10. srpnja 2017., a preliminarni program seminara nalazi se OVDJE.

 

Cilj seminara je informirati mlade o nacionalnoj politici za mlade i mogućnostima uključivanja u procese njezina osmišljavanja te njihovo osnaživanje za daljnji rad na značajnijem uključivanju mladih u procese oblikovanja politike za mlade, potencijalno kroz provedbu konzultacija s mladima na terenu, a sve u cilju što kvalitetnije izrade novog Nacionalnog programa za mlade.

 

Putem ovoga seminara sudionici će dobiti vrijedna znanja i vještine, stoga iskoristite priliku i prijavite se za sudjelovanje na seminaru!

 

Za sva pitanja obratite se na vinko.livakovic@mladi-eu.hr . 
Podijeli zanimljivost sa društvom: