• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

13.11.2013.

Prijavite se na besplatne radionice medijskog nastupa i televizijskog novinarstva za članove udruga mladih i udruga za mlade!


Fakultet političkih znanosti provodi EU IPA projekt  DAY („Different approach to youth on the path to the EU) u  kojem je nositelj aktivnosti Televizija Student, s partnerima Mrežom mladih Hrvatske i HRT-om. Projekt je usmjeren na osvještavanje uloge Europske unije među mladom populacijom, a također i na ulogu mladih koji mogu bitno promijeniti svoju poziciju u društvu, između ostalog i kroz institucije i projekte koje im nudi EU.

Cilj projekta je mlade u Hrvatskoj kvalitetno informirati o prednostima i nedostatcima ulaska RH u Europsku uniju, te im na pravi način približiti što to  proces EU integracije njima donosi.

Osim toga, namjera je projekta uspostaviti kvalitetnu i dugoročnu suradnju  medija, udruga mladih i udruga za mlade, zbog čega provoditelji projekta organiziraju radionice za studente novinarstva i predstavnike udruga mladih i udruga za mlade, kako bi jedni na druge prenijeli svoja znanja, iskustva i vještine, međusobno se povezali te po završetku radionica nastavili kvalitetnu suradnju kroz snimanje zajedničkih video i televizijskih materijala o mladima i Europskoj uniji, koji će se prikazivati u programu Televizije Student i Hrvatske radiotelevizije, te distribuirati kroz internetske stranice i društvene mreže.

Stoga vas pozivamo da se prijavite na

 

 

 Komunikacijski trening

 

 

 

o nastupu u TV mediju, snimanju TV priloga i intervjua i osnovama televizijskog novinarstva, namijenjen udrugama mladih i udrugama za mlade, koji provode nastavnici, televizijski profesionalci i novinari, te iskusite kako je to biti s "druge" strane kamere, te kako razmišljaju medijski djelatnici kada o vama i vašim aktivnosti snimaju vijesti.

 

Prva od dvije jednodnevne radionice održat će se 23.11., a druga 14.12.2013, na Fakultetu političkih znanosti, u Zagrebu, na adresi Lepušićeva 6.

Više o samom sadržaju te detaljni program radionica pogledajte ovdje.

 

Kako se prijaviti?

 

Radionica je predviđena za  30 članova udruga mladih i udruga za mlade, a polaznici će se primati sukladno redoslijedu prijave. Za uspješnu prijavu potrebno je dostaviti isključivo osobne  i kontakt podatke (ime i prezime, e-mail i kućnu adresu, broj telefona te mjesto i udrugu odakle polaznik/ica dolazi) na e-mail adresu petra@mmh.hr do srijede, 20.11. Polaznicima koji nisu iz Zagreba bit će nadoknađeni putni troškovi. 

Na istu e-mail adresu možete se obratiti i sa svim dodatnim pitanjima.

 

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: