• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

18.11.2013.

Prijavite se na konferenciju "Socijalno uključivanje učenika i učenica trogodišnjih strukovnih programa"


S velikim zadovoljstvom pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u konferenciji koju Mreža mladih Hrvatske organizira 17. prosinca 2013. s početkom u 10 sati u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Konferencija će adresirati pitanja socijalnog uključivanja učenica i učenika trogodišnjih strukovnih programa.
 
Ovom konferencijom želimo na jednom mjestu okupiti sudionike i sudionice naših aktivnosti te različite dionike relevantne za temu socijalnog uključivanja učenica i učenika trogodišnjih strukovnih programa. Cilj nam je potaknuti širu raspravu o toj važnoj temi te je povezati s aktualnim procesom donošenja Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije.
 
Naglašavamo kako konferencija "Socijalno uključivanje učenika i učenica trogodišnjih strukovnih programa" predstavlja svojevrsnu kulminaciju većeg broja programskih aktivnosti MMH. Te su aktivnosti međusobno povezale istraživačku i akcijsku komponentu rješavanja problema te obuhvatile velik broj dionika u području obrazovanja, znanosti, civilnog društva, javne uprave i gospodarstva. 
 
Rok prijave za konferenciju je četvrtak, 12. prosinca. U slučaju povećanog interesa za sudjelovanje u konferenciji, Mreža mladih Hrvatske zadržava pravo ranijeg završavanja prijavnog procesa. Za konferenciju se možete prijaviti ispunjavanjem online obrasca.
 
POZIV       PROGRAMPodijeli zanimljivost sa društvom: