• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

17.11.2015.

Prijavite se na ovogodišnje Studije o mladima za mlade


Studiji o mladima za mlade je edukacijski program namijenjen informiranju, obrazovanju i osnaživanju mladih aktivistica i aktivista. Sastoje se od intenzivnog višemjesečnog edukacijskog programa utemeljenog na participativnom i iskustvenom učenju, uz usvajanje vještina i znanja u području rada s mladima, politika za mlade i doprinosa društvenoj promjeni.
 
Ovo je šesta godina Studija, a do sada smo imali gotovo sto mladih polaznika/ca iz cijele Hrvatske.
 
Ovogodišnji Studiji otvoreni su za 20 iznimnih mladih ljudi koji žele mijenjati svijet. Tražimo izrazito motivirane mlade osobe u dobi od 18 do 30 godina, koje su uključene u inicijative ili organizacije civilnoga društva, ali su tek na početku svoga aktivističkoga puta. Studiji su namijenjeni mladima koji nemaju puno iskustva, ali imaju veliku želju za djelovanjem, i potrebna su im osnovna znanja iz područja rada s mladima, javnih politika i zagovaranja. Studiji su mjesto za ljude koji se ne boje izreći vlastito mišljenje i koji kritički propituju svijet oko sebe s ciljem da ga učine boljim.
 
Želimo imati grupu polaznika/ca u kojoj su ravnomjerno zastupljene žene i muškarci, a na prijavu osobito potičemo mlade koji dolaze iz manjih sredina i iz marginaliziranih skupina.
 
Sve o Studijima možete saznati ovdje. Rok za prijave je 6. prosinca.Podijeli zanimljivost sa društvom: