• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

19.02.2018.

Produžen rok prijave na edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladima koji se trenutno nalaze u NEET statusu.


Od 26. do 29. ožujka u Samoboru, u hotelu Lavica, će se održati edukacija i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladim osobama koji se trenutno nalaze u NEET (Not in employment, education or training) statusu.

 

Ukoliko ste udruga koja se bavi problemima osoba u NEET statusu tj. s mladih koji nisu u sustavu obrazovanja, osposobljavanja (obrazovanja odraslih) i nisu zaposleni ili ako ste udruga koja se želi baviti tom tematikom, ovo je pravi događaj za Vas. Na edukaciji će se razvijati projektne ideje, dogovarati partnerstva te će objasniti uloga europskih sredstava i koje vrste projekata se mogu prijavljivati na njih.

 

Prijave su otvorene do 14. ožujka u 23:59, a predviđeno je da na treningu prisustvuju predstavnici 10 udruga.

 

Prihvaćati ćemo samo jednu prijavu po udruzi.

 

Troškovi edukacije i smještaja su pokriveni od strane organizatora, a od putnih troškova refundiramo troškove samo javnog prijevoza.

 

Program radionice će biti objavljen naknadno na ovoj stranici, ali planirani dolazak je 26. ožujka u popodnevnim satima, te odlazak nakon ručka 29. ožujka. 

 

Prijavite se putem ove poveznice: https://goo.gl/forms/yyngsZ8fDn5ltNv32

 

O selekciji kandidata će svi biti obaviješteni 15. ožujka.

 

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

                                                               
Podijeli zanimljivost sa društvom: