• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

02.12.2016.

Radionica komunikacije na društvenim mrežama za udruge


Komunikacija na društvenim mrežama postala je nevjerojatno važna u svim sferama života i društva: putem društvenih mreža moguće se informirati, zarađivati, pronaći posao, pa čak i zaljubiti se. Tako su društvene mreže postale veoma važne i za neprofitni sektor, odnosno organizacije civilnog društva. Na taj se način danas dolazi pristupa korisnicima, diseminiraju rezultati provedenih projekata i programa, ali i uspostavljaju partnerstva s drugim organizacijama. Stoga, ako ste udruga mladih i za mlade s područja grada Zagreba koja radi s mladima koji nisu zaposleni, ne obrazuju se niti su uključeni u neki drugi oblik usavršavanja (NEET) i želite komunikaciju vaše udruge na društvenim mrežama učiniti uspješnijom - prijavite se na našu radionicu! 
 
 
Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s udrugom Forum za slobodu odgoja 9.12. u Zagrebu organizira radionicu komunikacije na društvenim mrežama za predstavnike (članove ili zaposlenike) udruga mladih i za mlade s područja Zagreba, koje rade s mladim NEET osobama, kako bi kroz uspješniju komunikaciju na društvenim mrežama doprijele do većeg broja mladih, ali i rezultate svog rada učinile vidljivijima svojim potencijalnim korisnicima i partnerima. 
 
 
Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen. Zainteresirani članovi ili zaposlenici udruga s područja Grada Zagreba mogu se prijaviti ovdje. Osobe koje ostvare pravo sudjelovanja na radionici bit će o tome obaviještene e-mailom. Program radionice i informacije o predavaću dostupni su ovdje. Za više informacija obratite se Petri Pekica na petra@mmh.hrPodijeli zanimljivost sa društvom: