• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

21.05.2013.

Sudjelujte na okruglom stolu o građanskom odgoju i obrazovanju


 

Mreža mladih Hrvatske poziva sve zainteresirane na okrugli stol „Znam, razmišljam, sudjelujem: građanski odgoj i obrazovanje u školama“ u petak, 24. svibnja 2013. od 11 do 13:30 sati hotel Carlstadt, Ambroza Vraniczanya 1, Karlovac
 
Cilj okruglog stola, koji će okupiti predstavnike relevantnih institucija i organizacije civilnog društva, je prikazati dosadašnju provedbu te prepoznati izazove za daljnju provedbu građanskog odgoja i obrazovanja.
 
Na okruglom stolu će škole uključene u eksperimentalnu provedba građanskog odgoja i obrazovanja prikazati svoje uspjehe i probleme s kojima se susreću te će istaknuti koji su to izazovi za integraciju Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja. Prijedlozi i preporuke iznesene na okruglom stolu će zajedno s dosadašnjim iskustvima u provedbi građanskog odgoja i obrazovanja doprinijeti sustavnom i kvalitetnom uvođenju građanskog odgoja i obrazovanja u obrazovni sustav.
 
Okrugli stol je organiziran u suradnji s Mrežom mladih Hrvatske i Centar za mirovne studije u sklopu kampanje za informiranje o sadržaju i važnosti građanskog odgoja i obrazovanja „Znam, razmišljam, sudjelujem!“
 
Za dodatne informacije o programu i prijavama možete kontaktirati Martinu Horvat, voditeljicu EDU-centra GONG-a (E: martina@gong.hr; T: 01 4825 444; M: 091 4825 440).
 Podijeli zanimljivost sa društvom: