• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

13.05.2015.

Sudjelujte u konferenciji "Rad s mladima pod povećalom"


Volonterski centar Osijek i Mreža mladih Hrvatske organiziraju u sklopu projekta "Studija o mladima za mlade – rad s mladima i osnaživanje kapaciteta organizacija mladih za društvenu promjenu"  konferenciju "Rad s mladima pod povećalom" koje financijski podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih.
 
Konferencija Studija o mladima za mlade održat će se 1. lipnja u Zagrebu.
 
Na konferenciji namjeravamo raspraviti  pitanje rada s mladima u Hrvatskoj i osvrnuti se na razvoj strateških, institucionalnih, infrastrukturnih i financijskih elemenata. Predstavit će se i nova provedena istraživanja o mladima u Hrvatskoj, kao i istraživanja potreba mladih.
 
Povod organizaciji ovog okruglog stola završetak je pete godine programa Studija o mladima za mlade i promocija Osmog studijskog biltena čiji su autori istražili i izradili policy analize o temama ključnima za mlade, poput volontiranja te obrazovanja nacionalnih manjina.
 
Ovoga puta imamo priliku saznati kako sustav rada s mladima izgleda u Sjedinjenim Američkim Državama , a o tome će govoriti suradnik Studija o mladima za mlade, profesor  Ross VeLure Roholt sa Sveučilišta u Minnesoti.
 
Prijave su otvorene do 22. svibnja, a sve detalje možete saznati ovdje.Podijeli zanimljivost sa društvom: