• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

03.02.2017.

Svi kvartalni izvještaji o mladima na tržištu rada na jednom mjestu


Ovdje možete pronaći sve kvartalne izvještaje iz 2016. godine:

 

 

Prvi kvartalni izvještaj

Tema prvog kvartalnog izvještaja jest upoznavanje s NEET mladima, odnosno onima koji nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja te koji nisu zaposleni. Ovdje smo prikazali što znači biti mlada osoba u NEET statusu u Hrvatskoj i Europi. Smatramo da je važno pratiti pokazatelje za NEET skupinu s obzirom da su mladi koji joj pripadaju u posebnom riziku od siromaštva i dugotrajne nezaposlenosti.

 

 

Drugi kvartalni izvještaj

U ovom izvještaju bavili smo se najznačajnijom mjerom aktivne politike zapošljavanja, a to je Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, skraćeno: SOR.

 

 

Treći kvartalni izvještaj

U ovom kvartalnom izvještaju smo predstaviti prijedloge poboljšanja mjera aktivnih politika zapošljavanja. Ovaj dokument nastao je kao rezultat višegodišnjeg zagovaračkog rada Mreže mladih Hrvatske u području aktivne politike zapošljavanja te kao reakcija na recentne istraživačko-analitičke radove koji su produbili našu spoznaju u ovom području.

 

 

Četvrti kvartalni izvještaj

Četvrti kvartalni izvještaj posvećen je najznačajnijim karakteristikama mladih osoba u Hrvatskoj i Europi, i to kroz uspoređivanje 2007. i 2015. godine. Puno se toga promijenilo!
Podijeli zanimljivost sa društvom: