• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

03.12.2015.

Trening izgradnje kapaciteta nacionalnih vijeća mladih za bolje strategije!


Od 20. do 24. studenoga održan je petodnevni trening izgradnje kapaciteta partnerskih nacionalnih vijeća mladih na projektu "Bolje strategije za mlade, mladi za bolje strategije". Treningu je prisustvovalo po dvoje predstavnika/ca nacionalnih vijeća mladih iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Italije, Cipra, Bugarske i Rumunjske, kao i istraživački partner iz organizacije People and Work Unit (Velika Britanija). 
 
Uz iskusnog trenera i trenericu, sudionici/ce su raspravljali o politikama za mlade unutar svojih država te utjecaju nacionalnih vijeća mladih na iste, kao što su se reflektirali na istraživanje provedeno kroz projekt, koje se odnosilo na mapiranje ključnih pitanja u razvijanju i provedbi strateških policy dokumenata za mlade. Kroz razvijanje sadržaja unutar radnih grupa, sudionici/ce su obogatili svoja znanja unutar području politika za mlade, kao što su se osnažili za izradu dokumenta kojeg će proizvesti u prvim mjesecima 2016. godine, a kojeg će potom zagovarati unutar zajedničke platforme - Europskog foruma mladih.
 
Projekt "Bolje strategije za mlade, mladi za bolje strategije" započeo je 1. travnja, a provodi se sve do kraja rujna 2016. godine. Projekt u iznosu od 67.309,00 EUR sufinancira Europska unija kroz program Erasmus+.
 Podijeli zanimljivost sa društvom: