• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

16.01.2014.

Trening: OSIGURANJE KVALITETE U NEFORMALNOM OBRAZOVANJUMreža mladih Hrvatske, u suradnji s Europskim forum mladih, organizira trening "Osiguranje kvalitete u neformalnom obrazovanju" te vas poziva da se prijavite.

Europski forum mladih, najveća europska platforma organizacija mladih, razvio je Okvir za osiguranje kvalitete neformalnog obrazovanja za organizacija mladih i za mlade (Quality Assurance Framework for Non-Formal Education). CIlj treninga je osnažiti organizacije mladih i za mlade za proces osiguravanja kvalitete u pripremi, provedbi i vrednovanju programa neformalnog obrazovanja. Treneri Europskog foruma mladih će kroz 1.5-dnevnu radionicu sudionicima prenijeti glavne značajke i principe Okvira kako bi se oni mogli praktično primijeniti u planiranju i izvedbi programa neformalnog obrazovanja.

CILJNA SKUPINA: treneri/ice, osobe koje organiziraju edukacije, voditelji/ce organizacija
VRIJEME ODRŽAVANJA: 8. i 9. veljače 2014.
MJESTO ODRŽAVANJA: Zagreb
JEZIK: engleski

Trening je besplatan za sve sudionike/ce, a Mreža će također osigurati osvježenja i ručak 8. i 9. veljače. Osim toga, sudionici/e će dobiti priručnik o osiguranje kvalitete neformalnog obrazovanja. Nismo u mogućnosti pokriti putne i troškove smještaja. No ukoliko ste izrazito motivirani, a niste u mogućnosti pokriti ove troškove, javite nam se. Vidjet ćemo možemo li nešto napraviti po tom pitanju.

Detaljan program treninga i logističke informacije poslat ćemo odabranim sudionicima naknadno.

Prijave su otvorene do 27. siječnja. Ako imate bilo kakvih pitanja, javite se na anamarija@mmh.hr.


Prijavite se ovdje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: