• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

07.05.2015.

Uključite se u "Hrvatska volontira" - još par dana za prijave!


Mreža mladih Hrvatske i Hrvatska mreža volonterskih centara organiziraju manifestaciju "Hrvatska volontira" kojom se na nacionalnoj razini nastoji mobilizirati velik broj organizatora volontiranja i volontera kako bi se istaknuo ogroman značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva.

 

Ovim putem još jednom želimo pozvati sve organizatore volontiranja da i ove godine organizacijom vlastitih volonterskih aktivnosti (redovnih ili onih osmišljenih samo za ovu prigodu) pridruže u manifestaciji Hrvatska volontira koja će se održati od 18. do 23. svibnja 2015. Ovogodišnjom manifestacijom želimo podsjetiti sve nas koliko dobroga volontiranje donosi svakom pojedincu, zajednici u kojoj živi, a time i društvu u cjelini. Volonteri jesu pomagači, ali su oni i pokretači i nositelji pozitivnih promjena te graditelji zajednica u kojima se osnažuju pojedinci i ima sve manje "gladnih" i ranjivih.

 

Volonterske aktivnosti ove godine prijavljuju se isključivo putem online baze volonterskih aktivnosti kojoj možete pristupiti na sljedećoj poveznici: http://www.hrvatska.volontira.vcz.hr. Prijave su otvorene do 11. svibnja. Ako ste volonter i želite sudjelovati u manifestaciji, ovorene volonterske pozicije možete pretraživati OVDJE.

 

Manifestaciju Hrvatska Volontira organiziramo u sklopu projekta "Prema punim potencijalima – Volontiranje osnažuje ljude i zajednice", a uključit ćemo veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koji će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje.
Podijeli zanimljivost sa društvom: