• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

19.03.2013.

Uključite se u kampanju za građanski odgoj i obrazovanje


 

Mreža mladih Hrvastke poziva sve zainteresirane organizacije da se uključe  u kampanju „Znam, razmišljam, sudjelujem“!
Kampanja je dio projekta „Novo doba ljudskih prava i demokracije u hrvatskim školama“ koji provode Mreža mladih Hrvatske, Centar za mirovne studije i GONG, a kojim se nastoji doprinijeti  odgoju i obrazovanju odgovornih, politički osviještenih i informiranih građana, koji će svojim djelovanjem pridonijeti daljnjoj demokratizaciji društva kao i podržati uvođenje predmeta Građanski odgoj i obrazovanje (GOO).  
 
Sam projekt, a posebice njegova kampanja namijenjena je osnaživanju zagovaračkih kapaciteta organizacija civilnog društva, osobito organizacija mladih. Iz tog razloga ova kampanja predstavlja jedinstvenu priliku da se o ovoj temi čuje i glas civilnog društva, te da udruge na taj način doprinesu osvještavanju šire javnosti i stave u fokus važnost sustavnog i kvalitetnog uvođenja građanskog odgoja i obrazovanja na sve razine obrazovanog sustava RH odnosno aktivno sudjelovanje u društvu. 
 
U sklopu kampanje, Mreža mladih Hrvatske će, zajedno s Centrom za mirovne studije i GONG-om održati različite javne aktivnosti (okrugli stolovi, konferencije, medijski nastupi i slično), ali samo s vama možemo osigurati da što više lokalnih zajednica upozna važnost Građanskog odgoja i obrazovanja u obrazovnom sustavu. 
 
Iz tog vas razloga molimo da pročitate priložene materijale i razmislite o vašim mogućnostima uključivanja u našu kampanju.
Ukoliko znate udrugu ili neki drugi oblik organiziranja mladih na vašem području, a koji bi bili zainteresirani da se na neki način uključe u našu kampanju, slobodno im proslijedite naše materijale. 
 
 
Izvještaji s drugih javnih aktivnosti koje smo proveli u sklopu kampanje:
 
Okrugli stolovi: 
 

Osijek, 11.4.2013.

Gospić, 29.4.2013.

Petrinja, 14.5.2013.

Karlovac, 24.5.2013. 

 

Konferencije: 

 

Vodice, 18.6.2013.

 Podijeli zanimljivost sa društvom: