• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

20.02.2017.

Uvod u društveno poduzetništvo i njegove razvojne potencijale


Tema prvog kvartalnog izvještaja bila je upoznavanje s NEET mladima, odnosno onima koji nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja te koji nisu zaposleni. U njemu smo pokazali koje su najugroženije skupine mladih na hrvatskom tržištu rada te smo usporedili Hrvatsku i druge europske države. U drugom kvartalnom izvještaju bavili smo se najznačajnijom mjerom aktivne politike zapošljavanja - stručnim osposobljavanjem bez zasnivanja radnog odnosa (SOR). U trećem kvartalnom izvještaju predstavili smo prijedloge poboljšanja mjera aktivnih politika zapošljavanja. Četvrti kvartalni izvještaj bio je posvećen najznačajnijim karakteristikama mladih osoba u Hrvatskoj i Europi, i to kroz uspoređivanje 2007. i 2015. godine.

 

Peti kvartalni izvještaj, a prvi u 2017. godini, fokusiran je na temu društvenog poduzetništva i možete ga pročitati OVDJE

 Podijeli zanimljivost sa društvom: