• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

11.12.2013.

Završen ciklus edukativnih radionica u sklopu projekta "Different approach to Youth on the path to EU"U sklopu projekta "DAY - different approach to Youth on the path to EU", protekle su subote održane druge dvije od četiri radionice, koliko ih je sveukupno bilo predviđeno u sklopu projekta. Radionicu "Civilno društvo, Europska unija i mladi 2", namijenjenu studentima novinarstva koji se žele upoznati s ulogom civilnog društva, a posebno s njegovom ulogom u europskim integracijama te njegovim utjecajem na mlade, održala je Mirela Travar, glavna tajnica Mreže mladih Hrvatske. Radionicu u sklopu Komunikacijskog treninga za predstavnike organizacija mladih održao je stručni tim Televizije Student, predvođen prekaljenim televizijskim stručnjacima: Igorom Mirkovićem i Tenom Perišin.

Na radionici u sklopu komunikacijskog treninga, polaznici su mogli naučiti osnove televizijske produkcije te kako komunicirati s javnošću, što je sekvenca, kako je napraviti i kako je montirati. Cilj radionice koju je vodila Mirela Travar iz Mreže mladih Hrvatske bio je upoznati studente novinarstva s politikama za mlade, a na radionici je bilo riječi i o Nacionalnom programu za mlade. Televizija Student će, u suradnji s polaznicima radionica, napraviti seriju edukativnih priloga i reportaža upravo o temama vezanim uz civilno društvo, mlade i Europsku uniju.

 Na kraju dana, polaznici obje radionice susreli su se u dvorani A gdje je predstavljen rad s obje radionice. TenaPerišin, Mirela Travar i Igor Mirković tom su se prigodom zahvalili polaznicima na uspješno završenim radionicama te im podijelili priznanja.

Projekt DAY provode Hrvatska radiotelevitija, Televizija Student (Fakultet političkih znanosti) i Mreža mladih Hrvatske.  Cilj projekta je mlade u Hrvatskoj kvalitetno informirati o prednostima i nedostatcima ulaska RH u Europsku uniju, te im na pravi način približiti što to  proces EU integracije njima donosi.
Pogledajte kako je bilo na radionicama.

 

 

 

 

 

 

 

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: